Zakelijke tips

Tips en meer!

Aanrader: Security Awareness training

Als ondernemer zijnde is het belangrijk dat je er voor zorgt dat je bedrijf zich blijft door ontwikkelen. Daarom ben ik altijd opzoek naar verbetering en nieuwe manieren van werken. Daarom had ik laatst een Security Awareness training bij mij op kantoor. Ik wilde er namelijk voor zorgen dat er efficiënter gewerkt zou worden en dat mijn personeel beter met hun tablet en laptop zou leren omgaan. Ik verwachtte erg veel van de training omdat ik al veel positieve verhalen gehoord had. Toen de experts van AVK eenmaal bij mij op kantoor waren werd ik niet teleurgesteld. Ze vertelde een hoop dingen waar wij als bedrijf zijnde echt wat aan hebben. Buiten dat was de training ook gewoon erg leuk. Wij hebben erg veel van de training geleerd en ik ga er dan ook van uit dat er sneller gewerkt gaat worden.

Het gewenste resultaat!

Nadat we de Security Awareness training gehad hadden ging ik er van uit dat er sneller gewerkt zou gaan worden. Buiten dat hebben we ook veel handige trucjes geleerd om beter te werken. Na een tijdje merkte ik dat mijn personeel echt sneller ging werken en dat is natuurlijk super. Er wordt nu dus sneller gewerkt zonder dat er fouten gemaakt worden. Dit is precies wat ik zocht en dankzij de training blijft mijn bedrijf zich volop doorontwikkelen.