Zakelijke tips

Tips en meer!

Bandenetiketten die prima tegen een stootje kunnen vind je bij Qdentify

Wanneer je in het bezit bent van een auto zal je het vast ooit opgevallen zijn: het label dat op je banden is aangebracht. Ontzettend handig want hierdoor kun je precies in een oogopslag zien hoe milieubewust de banden zijn, hoe goed de grip is wanneer er geremd wordt en hoe zuinig de banden rijden. Zulke informatie is niet alleen erg handig voor de automonteur, maar ook voor jezelf. Bijvoorbeeld wanneer je je auto wilt verkopen, is het belangrijk om zulke informatie aan de nieuwe eigenaar over te dragen. Bij Qdentify ben je aan het juiste adres wanneer je bandenetiketten wilt kopen. Onze hoogwaardige afwerking en stevige materialen zorgen ervoor dat de labels nog jaren meegaan.

logo_QDENTIFY_green-01

Waarom is een bandenetiket noodzakelijk?

Maar is het eigenlijk wel nodig om zo’n bandenlabel aan te schaffen? Jazeker, sinds 2012 is zo’n label namelijk verplicht in de Europese Unie. Alle nieuwe banden die sinds dat jaar zijn geproduceerd moeten dus voorzien worden van een speciale sticker. Hierop moet de verkoper namelijk vermelden wat de rolweerstand is van de band, hoe de grip van de band is op een nat wegdek en wat de geluidemissie is van de band. De rolweerstand vertelt je hoe zuinig een bepaalde band rijdt. Is de rolweerstand namelijk erg laag, dan zal je minder benzine verbruiken dan een band met een hoge rolweerstand. Het icoon dat de grip op nat wegdek aangeeft, spreekt eigenlijk voor zich. Hoe korter de remweg namelijk is, hoe hoger de klasse waar de band in wordt toegekend. Ten slotte zie je op de bandensticker het icoontje voor de geluidsemissie. Hieraan zie je precies hoeveel decibel een band produceert wanneer deze over een rijbaan rolt.

Hoogwaardige afwerking

Een robuust oppervlak vraagt natuurlijk om een stevige sticker die wel tegen een stootje kan. Bij Qdentify leveren we zulke stickers van hoogwaardige kwaliteit. Zo kunnen onze producten prima tegen een stootje, zijn ze niet scheurbaar en overleven ze ieder type weer. Zo weet je zeker dat onze producten zeker een aantal jaar meegaan. En dat is wel zo prettig.