Zakelijk tips

Tips en meer!

Beton kan je nu ook in de winkel kopen

Het moderne leven is moeilijk voorstelbaar zonder beton van de beton cire shop. Dankzij zijn ongelooflijke kracht en veelzijdigheid wordt dit door de mens gemaakte materiaal gebruikt om alles te bouwen, van snelwegen tot aanrechtbladen in de keuken. En het komt allemaal van de beton cire shop. Maar wist je dat mensen al sinds de oudheid beton gebruiken? Tegen 700 voor Christus hadden bedoeïenen handelaren een steenachtig materiaal ontwikkeld dat ze gebruikten om geheime ondergrondse waterreservoirs te bouwen die hen hielpen te overleven in de woestijn.

Populair middel

Tegenwoordig is beton ’s werelds meest populaire door de mens gemaakte bouwproduct. Jaarlijks wordt er meer dan 7 miljard kubieke meter beton geproduceerd. Dat is één kubieke meter voor elke persoon op aarde! En beton wordt door ingenieurs en professionele bouwers over de hele wereld gebruikt voor een bijna eindeloze lijst van projecten.  Gewapend beton is het enige bouwmateriaal dat zeer goed bestand is tegen zowel water als vuur. Beton is nagenoeg brandveilig. Het brandt niet, het kan niet in brand worden gestoken en het geeft geen giftige dampen af ​​wanneer het in contact komt met vlammen. En dankzij de lage thermische geleidbaarheid van beton – of warmteoverdracht – is beton een effectief brandscherm. Daarom kunnen gebouwen en andere constructies van beton een brand overleven als alles rondom in vlammen opgaat dat is de beton cire shop.

Slim en vooral handig

Beton is ook van nature waterbestendig. Door het gebruik van membranen en speciale betonmixer kan het vrijwel waterdicht worden, waardoor beton het ideale bouwmateriaal is voor ondergrondse constructies zoals lagere niveaus, kelders en parkeergarages. Wist je dat bijna 30 procent van de snelwegen in de Verenigde Staten met beton is gebouwd? Dat komt omdat, hoewel de initiële kosten om te bouwen iets hoger kunnen zijn dan die van asfalt, betonnen wegen langer meegaan en minder onderhoud vergen, waardoor het op de lange termijn de meest kosteneffectieve en milieuvriendelijke keuze is.En aangezien betonmengsels kunnen worden aangepast voor specifieke toepassingen en omstandigheden, is beton bijzonder geschikt voor het Canadese klimaat.