Zakelijke tips

Tips en meer!

Een goede en voordelige iPhone reparatie in Rotterdam vind je bij The Repair House

The Repair House

Ben je op zoek naar een goede iPhone reparatie Rotterdam om je jouw iPhone hebt laten vallen en deze nu kapot is? Dan raad ik je aan om eens een kijkje nemen op de website van The RepairHouse. Bij deze telefoons zaak in Rotterdam werken namelijk deskundige monteurs die alles weten over het repareren van een toestel en doen dit voor een voordelige prijs. 

Al meer dan 15 jaar ervaring in het uitvoeren van reparatie

De deskundige monteurs van The Repairl House hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het repareren van telefoons, tablets, iPads en laptops. De monteurs hebben in deze jaren al erg veel toestellen gerepareerd. Zij hebben daarom ook alles al een keer voorbij zien komen kunnen door de veel ervaring en kennis die zij in de loop van deze jaren hebben opgedaan de meeste toestellen binnen een half uur repareren. Bij waterschade, problemen met het verbinden met wifi of chip schade kan dit echter langer duren. Het bedrijf staat garant voor de reparaties die zij uitvoeren en geven daarom ook 12 maanden garantie op de onderdelen die er tijdens een reparatie vervangen worden om jouwe telefoon weer goed te doen functioneren. 

Kom langs wanneer jou dat uitkomt 

Het is bij The Repair House mogelijk om langs te komen zonder afspraak. Hierdoor kan je al gekomen wanneer jou dit het beste uitkomt. In de winkel zul je dan door een van de deskundige monteurs te woord gestaan worden en zal je vooraf duidelijke uitleg krijgen over wat er met het toestel gaat gebeuren en art de kosten hiervoor zullen zijn. Voor de beste iPhone reparatie Rotterdam ga je naar The Repair House! Neem voor meer informatie een eens kijkje op de website.