Zakelijke tips

Tips en meer!

Gezocht: lasersnijden metaal

Laska_logo_PMS_zonderblok

Mijn baas op werk wilt graag een logo gemaakt die gemaakt is uit metaal. In principe is ons logo van het restaurant erg makkelijk en kun je het opzich zelf doen. Alleen is het moeilijk om metaal te snijden of laseren, omdat wij de apparaten niet daarvoor hebben. Mijn baas vroeg mij of ik bij de supermarkt een advertentie kon plaatsen met als titel: “Gezocht: lasersnijden metaal“. Na een weekje kreeg mijn baas een telefoontje van een bedrijf die ons misschien kon helpen. Zij stuurde ons een mailtje met al hun gegevens. Mijn baas en ik hebben eens gekeken op de website van hun.

starbucks

Laska Metaal

Een bedrijf genaamd Laska Metaal. Zij hebben ook werk geleverd aan bedrijven zoals Starbucks. Wij hebben een mailtje terug gestuurd naar het bedrijf met ons logo. Ons vraag was namelijk of zij uit metaal een logo voor ons konden laseren of snijden. Na 1 werkdag hebben zij gereageerd met een mooi mailtje. Zij hebben een voorbeeld terug gestuurd met hoe het eruit zou zien en wij waren meteen verkocht. Mijn baas heeft gelijk reageert op de mail en vroeg of zij er een konden maken.

Top eindresultaat

Na 5 werkdagen kregen wij de logo opgestuurd via de post. Toen we het binnen kregen geloofde wij ons ogen niet. Zij hebben het perfect gemaakt en wisten nooit dat het zo mooi eruit zou komen te zien. Sinds wij er erg tevreden mee zijn, hadden wij het bedrijf opgebeld en heel erg bedankt voor hun top service.

display