Zakelijke tips

Tips en meer!

in de bouw gebruik je kanten metaal

1 Soms wordt kanten metaal omschreven als eenvoudig werk. Dat is jammer, want het vergt precisie om goed zetwerk te maken, want als bijvoorbeeld de profielen niet passen of teveel afwijken, heeft de gebruiker een flink probleem. Zodoende moet werk aan metaal echt worden uitgevoerd door vakmensen. Ik zelf kan jullie dit goed vertellen, omdat ik vele problemen heb gehad met zetwerk. Ik ben gebruiker van deze producten in mijn onderneming. Heel vaak heb ik metaal producten verkeerd geleverd gekregen. De maten die klopten dan niet, en dan kon ik mijn product niet in elkaar zetten, en dus niet verkopen. Soms was dit erg vervelend en ik moest dan ook snel een oplossing gaan vinden, voor dit vervelende probleem. Ik ging rondvragen zoeken op het internet, maar resultaat bleef uit.

Een fijne leverancier 2.

Ik kwam via het internet terecht bij het bedrijf Bumet. Ik nam een uitgebreide kijk op deze site. Het was een bedrijf met veel expertise, in deze branche. Ik werd erg aangetrokken, door dit bedrijf. Alle beschrijvingen en recensies klonken als muziek in de oren. Uiteindelijk besloot ik dan ook om contact op te nemen met dit bedrijf. Na een paar goede gesprekken, wilde ik hun mijn zetwerk gaan laten doen. Ik vroeg de kosten en die waren zelfs goedkoper, dan bij het bedrijf waar ik nu mijn zetwerk liet maken. Meteen ben ik overgestapt naar dit bedrijf, en dat met succes. Ik heb al een ruime drie maanden geen last meer gehad van slecht kanten metaal. Ik krijg nu alleen nog maar top kwaliteit binnen!3