Zakelijke tips

Tips en meer!

Inkoop oud goud, eraan verdienen is eenvoudig

Gold Rush

Met inkoop oud goud kun je aardig wat geld mee verdienen. Het goud wat jij niet meer gebruikt ligt alleen maar in de kast te verstoffen. Door dit in te wisselen zul je merken dat je er geld voor terug krijgt. Bij veel bedrijven is dit mogelijk om het te realiseren. Al ben ikzelf zeer tevreden over Gold Rush. Dit bedrijf heeft mij namelijk onwijs goed geholpen en daar ben ik zeer tevreden over.

Voor een paar weken terug zijn wij met het kantoor verhuisd. Niet alleen het kantoor ging verhuizen, maar ook mijn woning ging mee. Hierdoor kon ik alles bij huis houden en dat vond ik wel zo prettig. Enfin, de ruimtes moesten leeg en hier gingen wij druk mee aan de slag. Op een gegeven moment kwam een collega naar mij toe met een zakje munten. In de eerste instantie had ik geen benul dat dit er lag. Ik kende de munten ook niet, maar gelukkig wist mijn vrouw dat dit een oude verzameling was van haar vader.

inkoop oud goud

De inkoop oud goud weten in te lichten

Uiteindelijk zijn wij beide tot de conclusie gekomen dat wij hier niks mee doen. Het beste was dan ook om het in te wisselen en met het geld iets leuks te doen met het team. Zo gezegd, zo gedaan en nog geen vijf minuten later ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die mij kon helpen. Tijdens mijn zoektocht op het internet kwam ik uiteindelijk terecht bij Gold Rush.

Muntgeld

Goed geholpen

Doordat je een afspraak moest maken, ben ik dit ook gaan doen. Nog geen dag later kon ik er al terecht om het goud in te leveren en het te laten wegen. Thuis heb ik het ook nog even gewogen. Dit heb ik trouwens gedaan omdat ik maar al te graag wilde weten wat het gewicht uiteindelijk was.