Zakelijke tips

Tips en meer!

Kijk eens bij Different Doors openslaande deuren

branddeurenNiet al te lang geleden waren mijn man en ik onderweg naar een vriendin. Toen wij hier aankwamen, zagen we dat zij Different Doors openslaande deuren in haar garagepoort had geplaatst, en dat zag er een stuk beter uit dan wat wij hadden. Daarom besloten we om haar hier verder naar te vragen, zodat zij ons wellicht wat meer informatie kon geven over prijs, service en kwaliteit.
Voor ons is de deur van een garage erg belangrijk. Het is namelijk zo dat wij maar een kleine oprit hebben, en hierdoor is het af en toe lastig als je een poort hebt die naar boven draait. Dit neemt namelijk erg veel ruimte in beslag. Bovendien zijn dit soort poorten ook niet het beste voor isolatie.
Onze garage is namelijk wel groot en mijn man heeft hier ook zijn werkplaats instaan. Hij houdt namelijk erg van bouwen en knutselen samen met de kinderen, waardoor hij hiervoor een extra plekje heeft ingericht. Dit houdt echter wel in dat onze garage een goede isolatie moet hebben, omdat hij hier ook een kacheltje heeft staan. Anders is het natuurlijk veel te koud.
Onze vriendin vertelde ons toen dat ze Different Doors openslaande deuren had gekozen, omdat de kwaliteit hiervan gewoon erg goed is.

bedrijfsdeurenContact met Different Doors

Mijn man en ik zijn toen uiteraard gelijk eens een kijkje gaan nemen naar de website van deze aanbieder. Hier hadden ze erg mooie exemplaren op staan. Bovendien leek het erop dat het een uiterst professioneel bedrijf was.
We namen toen gelijk contact met hun op en hebben ook aan de telefoon een goede indruk gekregen. Uiteindelijk hebben we besloten voor dit bedrijf te kiezen om Different Doors openslaande deuren in onze garage te plaatsen. Ik moet zeggen, we zijn echt enorm tevreden en konden niet blijer zijn met het resultaat. Dat is dus een echte aanrader!