Zakelijke tips

Tips en meer!

Locaties waar je kunt overnachten

Locaties waar je kunt overnachten

Leuke locaties waar je kunt overnachten

Heeft u een meerdaagse bijeenkomst op de planning staan? Waarin u met uw collega’s tot nieuwe inzichten wilt komen om uw bedrijf nog beter te laten presteren? Dan is het natuurlijk wel heel belangrijk dat u hier een goede locatie voor heeft. Een locatie die geschikt is om vergaderingen in te houden en waar u ook kunt overnachten. Wij hebben zo’n locatie voor u, namelijk Hotel Blooming. In dit blog vertellen we u meer over deze prachtige locatie.

Geweldige ligging

Hotel Blooming is echt een ideale locatie voor meerdaagse bijeenkomsten. Of u nu met uw collega wilt vergaderen of trainingen wilt geven. Hotel Blooming ligt namelijk in een bos- en duingebied dichtbij kunstenaarsdorp Bergen. Het ligt op een kleine 6 kilometer van het strand en de zee en midden in de natuur. Er zijn dus ook veel buitenactiviteiten te organiseren. Denk aan mountainbiken, golfsurfen, yoga of Tai chi. Alles is te organiseren. Het is maar net hoe u uw meerdaagse bijeenkomst wilt indelen.

Vergaderzalen

Er moet natuurlijk wel gewerkt worden. Bij Hotel Blooming heeft u de keuze uit verschillende vergaderzalen. Zowel grote zalen als kleine zalen. Alle zalen hebben een smaakvolle, natuurlijke en kleurrijke inrichting. En bent u even klaar met vergaderen? Dan neemt u plaats op één van de drie terrassen. Deze terrassen zijn ideaal om even rustig een pauze te nemen van de intensieve bijeenkomsten.

Slapen

Heerlijk overnachten, dat lukt zeker bij Hotel Blooming. Deelnemers kunnen bij meerdaagse trainingen genieten van de luxe van natuurlijk slapen op een heerlijk Coco-Mat matras in de fijn geoutilleerde kamers. Ook kan er gebruik gemaakt worden van uitstekende spa faciliteiten. En het eten is er verrukkelijk! Veel komt uit de eigen biologische moestuin. Bent u benieuwd naar meer tips? Klik hier voor een overzicht.

Meer verhalen