Zakelijke tips

Tips en meer!

Makkelijk en snel telefonisch doorschakelen

Ik heb een eigen onderneming en dit gaat erg goed. Ik krijg het steeds drukker en dat is natuurlijk goed. Wel heb ik moeit om al mijn werk af te krijgen op een werkdag. Daarnaast moet ik ook nog vaak lang met klanten bellen als ik daar eigenlijk geen tijd voor heb. Daarom ben ik gaan kijken naar wat de oplossingen hiervoor zijn. Ik kreeg een tip van een ondernemer die ik ken die hier ook problemen mee had. Hij heeft een oplossing gevonden. Hij vertelde over een telefoondienst die aan telefonisch doorschakelen doet. Volgens hem werkt dit erg goed en hij heeft het minder druk. Hij vertelde mij ook dat ik moest kijken op het internet naar de telefoondienst.

Een top bedrijf!

Ik heb zijn advies opgevolgd en ik heb thuis mijn laptop erbij gepakt. Ik ben gaan kijken op het internet en al snel had ik de website detelefoondienst.nl voor me staan. Het is een overzichtelijk website die er prima uitziet. Ik ben gaan kijken wat voor diensten ze leveren en dat was dus telefonisch doorschakelen. Er stond namelijk voldoende informatie op de website. Dit bedrijf zorgt er eigenlijk voor dat als jij het te druk hebt met andere dingen, dat de telefoon opgenomen wordt op een professionele en klantvriendelijke manier. Dat is dus waar ik naar opzoek was! Ik heb contact opgenomen en ik kon ook nog ervoor kiezen om twee weken uit te proberen zonder te betalen. Hartstikke handig. Ondertussen zijn die twee weken voorbij en ben ik doorgegaan met dit bedrijf. Ik kan namelijk niet meer zonder!