Zakelijke tips

Tips en meer!

Publicatiereeks gevaarlijke stoffen: wat is dat?

Ieder bedrijf dat regelmatig te maken krijgt met gevaarlijke stoffen, heeft wel eens gehoord van de zogeheten publicatiereeks gevaarlijke stoffen. Dit is namelijk een handleiding voor bedrijven die gevaarlijke stoffen produceren, transporteren, opslaan of gebruiken en voor overheden die belast zijn met het toezicht op deze bedrijven en verantwoordelijk zijn voor de vergunningverlening aan deze bedrijven. Op deze pagina lees je meer over deze publicatiereeks, zodat je meer inzicht krijgt in deze handleiding.

Wat staat er in de publicatiereeks?

De publicatiereeks gevaarlijke stoffen geeft op basis van de actuele stand van de techniek een overzicht van de voorschriften, eisen, criteria en voorwaarden met betrekking tot het produceren, transporteren, opslaan of gebruiken van gevaarlijke stoffen. Daarnaast kunnen de voorschriften, eisen, criteria en voorwaarden in de publicatiereeks niet alleen gebruikt worden door bedrijven die gevaarlijke stoffen produceren, transporteren, opslaan of gebruiken, maar ook door overheden die vergunningen moeten verlenen en algemene regels voor de gevaarlijke stoffen op moeten stellen.

DENIOS: altijd volgens de handleiding

DENIOS is een webwinkel die diverse producten aanbiedt voor de omgang met gevaarlijke stoffen voor bedrijven in diverse branches. De producten die je in het aanbod van DENIOS biedt, zoals opslagvoorzieningen voor brandbare stoffen en uitpandige opslagvoorzieningen, voldoen stuk voor stuk aan de voorschriften, eisen, criteria en voorwaarden in de publicatiereeks over gevaarlijke stoffen en zijn dus stuk voor stuk helemaal betrouwbaar.