Zakelijke tips

Tips en meer!

Reclamevlaggen om op te vallen

beachvlag-superb_xl5-178x300De gevel van mijn winkel is niet de meest aantrekkelijke in de straat. Vele naastgelegen winkels hebben een grote pui met grote ramen. Het viel mij op dat veel mensen langs de winkel liepen zonder ook maar even naar de winkel te kijken. Ik moest iets opvallends hebben zodat de aandacht naar mijn winkel werd getrokken. Na lang na te denken schoot het mij te binnen. Reclamevlaggen vallen heel erg op en daarom zou ik die ook voor mijn winkel willen.

Bestellen

Via het internet ben ik terecht gekomen op een website waar ik reclamevlaggen kon bestellen. Bij Vlaggenleverancier.nl zou ik vlaggen kunnen bestellen in de huisstijl van mijn winkel. Dit is precies waar ik naar opzoek was omdat het natuurlijk goed moet aansluiten bij de winkel.

Model vlagOp de website kon ik een offerte aanvragen. Het was super voordelig en dat was de reden dat ik ervoor heb gekozen om de bestelling direct te plaatsen. Via de post kreeg ik de vlaggen opgestuurd en ik moest deze nog alleen aan de muur bevestigen. Dit was allemaal heel makkelijke te doen want er zaten duidelijke instructies bij. Als ik de winkel open in de ochtend dan hang ik de vlaggen uit en als ik ga sluiten dan haal ik de vlaggen wel eerst binnen.

Sinds ik de vlaggen heb merk ik dat mensen veel meer naar de winkel kijken en dat er meer mensen binnenkomen. Ik wist niet dat zoiets simpels zo’n grote invloed zou hebben!