Zakelijke tips

Tips en meer!

Sanitair Online gaf ik als tip aan mijn oom voor de verbouwing aan zijn onderneming

Graag wil ik een goede tip achter laten over het bestellen van sanitaire benodigdheden bij, Sanitair Online. Of dit nu voor je bedrijfspand is of voor je woning. Je wilt natuurlijk in beide gevallen te allen tijde kosten besparen! Verwacht hier een standaard korting van 40% en een uitstekende kwaliteit. Met de snelle levering en de gratis bezorging boven de € 200,00 ben je nergens goedkoper uit dan hier. Dit is geen verkooppraatje maar mijn ervaring en die van mijn oom. Ik houd ervan om voor alles wat ook maar te maken heeft met het uitzoeken van het juiste adres voor alles op het gebied van ondernemen.

Hij is een zeer tevreden klant

 

Sanitair Online is het adres waar je moet zijn als je zelf handig bent en een klus te klaren hebt. Vooraf heb ik een aantal vragen kunnen stellen over het product via deze site. Vervolgens heb ik een bestelling kunnen doen en toen deze op de zaak van mijn oom werd afgeleverd ben ik hem uiteraard gaan helpen. Omdat ik deze opdracht van hem moest uitvoeren heb ik gekozen voor een wandcloset. Hiervan heb ik een foto toegevoegd. Omdat mijn oom en ik elkaars ervaringen uitdelen ben ik dit blog aan het schrijven omdat hij en ik ook een zeer tevreden klant zijn van deze firma. Het heeft mijn oom erg veel geld bespaard. En ik heb een goed adres erbij die ik kan delen op mijn site.