Zakelijke tips

Tips en meer!

Security Awareness Training volg je op AVK.nl

logo

Security Awareness Training, je hoeft het nieuws maar aan te zetten en je hoort berichten door de ether over bestanden van klanten die op straat zijn gekomen door een laks beleid bij bedrijven in het beschermen van gegevens van klanten. In deze categorie kun je deze cursus doen, waar ze je leren hoe je veilig gebruik dien te maken met IT. De training wordt dan ook niet voor niets Security Awareness genoemd, om je er op te wijzen dat tijdens deze cursus het veilige gebruik van IT tot de focus behoort.

sec1

 

Het veilig of veiliger werken met IT wordt steeds belangrijker. Daarom wordt je via AVK dan ook opgeleid om je te beschermen van een risico als bijvoorbeeld phishing.

SharePoint-banner-small

Voor een cursus op maat

Nu weet je wellicht al heel veel van cursussen die er gegeven worden op het gebied van informatiebeveiliging. Maar, wist je ook dat AVK een van de best gekwalificeerde partners is op dit gebied? Zij zijn namelijk al meer dan 30 jaar actief op het gebied van cursussen om ervoor te zorgen dat mensen op kantoor beter en efficiënter gaan werken. Wist je trouwens ook dat ze deze training op maat gesneden aanbieden dat ie ook in-company aangeboden wordt? Neem eens een kijkje op de website van AVK om te leren wat zij voor jou kunnen betekenen. Wist je trouwens dat het slechts een relatief kleine investering vergt? Zo betaal je voor deze cursus 895 euro indien je ‘m in een dagdeel volgt. Besluit je echter om de training een gehele dag te volgen dan betaal je 1495 euro.