Zakelijke tips

Tips en meer!

Tip voor een goede Apple reparatie in Den Haag

europa_tel_logo

Ik had een aantal dagen geleden mijn telefoon laten vallen waardoor de microfoon en de camera door de val niet meer goed werkte. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar Apple reparatie Den Haag om een goede telefoons zaak bij mij in de buurt te vinden die mij telefoon zou kunnen maken. 

Zeer veel telefoons zaken bij mij in Den haag 

Toen ik op het internet op zoek ging naar Apple reparatie Den Haag kreeg ik veel zoekresultaten van telefoons zaken bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Europa Telecom mij absoluut het meeste aan. Op website staat onder andere vermeld dat het bedrijf:

  • originele onderdelen gebruikt voor de reparaties die zij uitvoeren
  • 3 maanden garantie geven op een reparatie
  • no fix, no fee
  • klaar terwijl je wacht 

Dit sprak mij allemaal erg aan waardoor ik besloot om een bezoek te brengen aan de telefoons zaak om mijn telefoon te laten maken. 

express_iphone

Zeer tevreden met de snelle en voordelige reparatie 

In de telefoons zaak werd ik erg vriendelijk en snel geholpen door een van de deskundige monteurs. Mijn telefoon was erg snel en voor een voordelige prijs gerepareerd. Daarom ben ik ook zeer tevreden over Europa Telecom en raad ik deze telefoons zaak aan iedereen aan die op zoek is naar een goede telefoon reparatie in Den Haag.