Zakelijke tips

Tips en meer!

Windscherm terras gekocht!

Al een geruime tijd was ik druk op zoek naar een geschikte manier waarmee ik het vooraanzicht van het pand kon aankleden. Het belangrijkste wat ik dan wel vond was dat het niet al teveel geld zou kosten. Wilde wel dat de klanten het zou opvallen waardoor ik een manier ben gaan zoeken om voordelig uit te zijn.logo

Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Xterior. Hier heb ik een prachtige windscherm terras  gevonden waarvan ik zeker wist dat dit zou passen bij het pand. Nu moest ik nog bedenken wat het formaat wordt. Ook de kleuren wilde ik eerst goed over nadenken voordat ik het bestellen zou. Bij het bekijken van hun website wilde ik graag contact opnemen met hun om te zien wat de mogelijkheden zijn.terraswindschermen

Nu nog even bestellen!

Bij het contact hebben met hun werd  voor mij duidelijk dat ik graag een windscherm terras wilde bestellen. Bij hun op de website kan je dit gemakkelijk doen zonder ik de problemen te komen. Ik heb er dan ook voor gekozen om een wat grotere formaat te bestellen, hiermee kon ik namelijk de voorzijde van het pand zo aankleden.windschermterras

Uiteindelijk ben ik zeer tevreden met mijn windschermen! Mensen die langslopen merken het ook op waardoor ze binnen komen kijken als het interessant genoeg is.