Zakelijke tips

Tips en meer!

Gebr. Vermeer Transport helpt je op weg

Gebr. Vermeer Transport

Heb jij een bedrijfsverhuizing in de planning staan? Maar beschik jij niet over de juiste middelen om de machines te vervoeren? Dan raad ik je aan om eens op de website te kijken van Gebr. Vermeer Transport. Dit bedrijf zorgt met plezier voor het transporteren van jouw machines. Ook in de kosten hoef jij je geen zorgen te maken bij dit bedrijf. Het transporteren van de machines vergt nu eenmaal een vaste hand. Het gaat immers om kostbare machines die met de hoogste zorg vervoerd moeten worden.

Gebr. Vermeer Transport

Voldoende kennis aanwezig

Zelf hebben wij ook bij dit bedrijf een offerte op laten maken. Tweetal machines moesten naar het andere pand worden vervoerd. Wij hebben zelf geen middelen om dit te realiseren. Hierdoor zijn wij gaan zoeken op het internet en terecht gekomen op de bovenstaande website.

Gebr. Vermeer Transport heeft ons geholpen

Aangezien er een lichte spoed achter zat, hebben wij telefonisch contact opgenomen. Een vriendelijke medewerker heeft ons goed te woord gestaan. Wij kregen vrijwel meteen te horen dat het geen enkel probleem is en dat de offerte gelijk werd opgemaakt. Ongeacht hoe hoog de kosten zijn, zolang de machines maar werden vervoerd ben ik tevreden! De datum werd al wel besproken en in de tussentijd kreeg ik de offerte binnen. Deze was perfect en daar heb ik akkoord op gegeven. Vervolgens stonden zij netjes bij ons op de stoep om de machines te vervoeren. Het loskoppelen van de machines hebben wij zelf gedaan en vervolgens gingen zij aan de slag om het te vervoeren.