Goede koffie op kantoor

Aroma-Club-koffie

Aroma Club heeft hele goede en duurzame koffie. U vindt hier meer informatie. Naast de goede koffie hebben ze ook hele goede koffiemachines. Deze machines zijn echte horeca machines. Hun bonen zijn secuur uitgekozen op kwaliteit en duurzaamheid. Al hun bonen zijn FairTrade, organic & UTZ certified. Ook zijn ze bereid via de slow-roast methode, zo behouden de bonen optimaal hun aroma. Aan bonen alleen heb je niet zoveel, dus verkoopt Aroma Club ook koffiezetapparaten. Deze apparaten zijn het beste van het beste. U kunt ook de apparaten leasen voor een vaste prijs. Naast apparaten hebben ze ook accessoires om koffiezetten nog makkelijker en lekkerder te maken zoals: een melkkoeler, bekerhouders, en koppenwarmers en filtersystemen. Ook kunt u vinden welk koffiezetapparaat het beste voor u en uw bedrijf is. 

Mijn ervaring met Aroma Club

Ik kreeg vaak te horen van mijn werknemers dat onze koffie niet goed was. Ik ben toen met ze om de tafel gegaan om te kijken wat ze dan zouden willen. Iemand kwam met het idee om in de showroom van Aroma Club te gaan kijken of we daar wat konden vinden. Het antwoordt was ja. Nu hebben we een goed koffiezetapparaat. En mijn werknemers zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de koffie. Ik zou Aroma Club zeker aanraden. Je merkt gelijk dat de passie voor koffie van hun afspat. 

Meer informatie

U kunt meer informatie vinden op de website van Aroma Club. Heeft u daarna nog vragen bel dan naar +31 (0) 85 888 1084.

Een ploegleider BHV verhoogt de veiligheid

Werknemers die een training hebben gehad tot ploegleider BHV dragen in belangrijke mate bij aan de veiligheid in je bedrijf. Tijdens zo’n training worden allerlei noodsituaties besproken en uitgelegd wat de beste strategie is om te handelen. Als zich zo’n situatie voordoet weet een ploegleider meestal meteen hoe hij moet handelen. Snelheid is immers van cruciaal belang bij calamiteiten, want door snel handelen kunnen levens worden gered. Daarom is het van het grootste belang dat er in elk bedrijf minimaal één ploegleider BHV is. Die moet wel elk jaar de kans krijgen zijn kennis bij te spijkeren met een opfriscursus.

Een ploegleider BHV is goed in aansturen

Tijdens een training tot ploegleider BHV wordt de nodige theorie behandeld. Want het gaat er vooral om dat een ploegleider situaties herkent, een juiste inschatting maakt en vervolgens de correcte acties nemen. Dat betekent dat hij zijn mede BHV’ers de juiste dingen laat doen. Omdat dit per bedrijf anders is, wordt er veel aandacht besteed aan de situatie in de bedrijven waar de cursisten werken. Stel dat er brand uitbreekt. Heeft de cursist de plattegrond dan voldoende in zijn hoofd? Weet hij waar de BHV’ers brandblussers kunnen vinden? Door die praktische aanpak leven de cursisten zich beter in hun rol in.

Wat leert een ploegleider BHV

Een ploegleider BHV beschikt over alle kennis die een gewone BHV’er ook heeft. Maar van hem wordt verwacht dat hij de operationele en/of strategische leiding heeft over de overige BHV’ers in het bedrijf. Dat betekent dat zij verantwoordelijk zijn voor de voortgang van de bedrijfshulpverlening. Dat valt niet mee tijdens de hectiek van een calamiteit. Een ploegleider moet dus een sterke persoonlijkheid hebben en natuurlijk overwicht. Uiteraard wordt tijdens deze opleiding ook aandacht besteed aan de actuele regels op het gebied van veiligheid.

Flatex online broker

Online-broker

Beleggen en zoveel mogelijk voordeel eruit halen? Dat is zeker mogelijk. Dit komt door de nieuwe Flatex online broker. Dit is momenteel de nieuwste broker in Nederland. In Duitsland zijn ze al langer bekend met deze broker en zijn er veel positieve geluiden over te horen. Ook binnen Nederland is dit voor vele mensen een grote ontdekking. Door gebruik te maken van de Flatex online broker, is het mogelijk om veel meer voordeel te halen uit het beleggen.

Beleggen is iets wat steeds vaker gedaan wordt. Beleggen met de Flatex online broker is voor veel mensen erg nieuw. Dit is erg zonde, want door gebruik te maken van deze broker, kunnen er veel kosten bespaard worden. Deze nieuwste broker in Nederland, biedt namelijk veel meer voordelen en mogelijkheden. Door gebruik te maken van de Flatex online broker, is het mogelijk om te beleggen zonder transactiekosten te betalen.

Voordeliger en veilig beleggen met de Flatex online broker!

Beleggen zonder transactiekosten is natuurlijk ideaal en levert een groot voordeel op. Veel mensen maken zich zorgen over de betrouwbaarheid en de kwaliteit van de service. Dit is begrijpelijk, maar echter is dat absoluut niet nodig. De Flatex online broker is namelijk erg betrouwbaar en zal zeker geen problemen opleveren. Er wordt dus alleen gebruik gemaakt van de voordelen! Het is een langer gevestigde partij, dus het is niet nodig om onnodig zorgen te maken. De software is zeer eenvoudig om te gebruiken en is ook voorzien van Nederlandse ondersteuning en…het is helemaal gratis!

Succesvol en plezierig ondernemen doe je zo!

Als ondernemer heb je altijd wat te doen. Waar de werkdag er voor sommige werknemers precies om 5 uur op zit, gaan de meeste ondernemers na 5 uur nog rustig een paar uur door. Er is altijd wat te doen. In dit artikel geef ik u een aantal tips om plezier en succesvol te ondernemen.

Doe waarvoor je bent begonnen met ondernemen!

Bij het ondernemen komen een hoop zaken kijken. Denk daarbij aan zaken als marketing, human resource management of de bedrijfsadministratie. Het is met name dat laatste waar veel ondernemers weinig plezier aan beleven, maar het moet toch echt gebeuren. Indien je zelf moeite hebt om je administratie op orde te houden en je belastingaangiftes goed en tijdig de deur uit te sturen, is bedrijfsadministratie uitbesteden een verstandige keuze. De bedrijfsadministratie neemt vaak een hoop tijd in beslag, waardoor je na een lange en zware werkdag soms nog een hele tijd door moet. Dit is natuurlijk niet waarom je ondernemer bent geworden. Als ondernemer wil je je met je passie bezighouden, het is daarom verstandig om de administratie toe te vertrouwen aan een gespecialiseerd administratiekantoor.

Andere tips om succesvol te zijn als ondernemer

Er zijn duizenden interessante boeken geschreven met daarin hele verhalen over hoe je succesvol kunt ondernemen. Bedrijfsadvies, personeelsadvies, advies op het gebied van social media, noem maar op. Daarnaast bestaan er talloze websites op internet met inspirerende tips en artikelen. Iedere situatie is echter anders en als u op zoek bent naar gedegen bedrijfsadvies, kan het een verstandige keuze zijn om contact op te nemen met een gespecialiseerd adviesbureau. Een adviesbureau kan actief met u meedenken op verschillende vlakken, zoals op financieel gebied, op marketinggebied, maar ook als het gaat om personeelszaken.

Bent u op zoek naar advies voor uw bedrijfsvoering? Neem dan eens contact op met een adviesbureau, zoals IPN Interim Professionals in Assen.

Windows 10 Home

Windows is al jaren een van de beste digitale programma’s. Regelmatig komt er ook een nieuwe versie uit van Windows. Dit omdat Windows voortdurend streeft naar verbetering. Momenteel is de Windows 10 een erg gewilde versie. Deze versie heeft namelijk veel verschillende (nieuwe) opties en mogelijkheden. Voor iedereen zijn deze behoeftes dan ook verschillend. Daarom wordt er binnen deze nieuwe versie ook onderscheid gemaakt tussen twee versies. Het is namelijk mogelijk om te kiezen tussen een Windows 10 Home versie of voor een Windows 10 Pro versie. Dit hangt dus af van de behoeftes.

Meer over de Windows 10 Home…

Wil je graag gebruik maken van de recente ontwikkelingen en de nodige opties en mogelijkheden? Dan is deze Windows zeker een ideale mogelijkheid. Gebruik maken van alle opties en mogelijkheden is natuurlijk erg handig, maar niet als het onnodig is. Maak je niet genoeg gebruik van Windows om alle mogelijkheden en opties nodig te hebben, dan is de Windows 10 Home zeker meer aan te raden. Met deze versie kan je namelijk al aardig ver komen. De Windows 10 Home heeft alleen minder opties en mogelijkheden dan de Windows 10 Pro. De Windows 10 Home is momenteel verkrijgbaar in de vorm van een licentie. Mocht je al gebruik maken van een oudere Windows versie, dan is het mogelijk om deze te upgraden na de Windows 10 Home versie.

De website waar je moet zijn!

goedkope vps Nederland

Wil je website natuurlijk het best mogelijk beschermen tegen allerlei verschillende dingen. Tegenwoordig kunnen we namelijk niet meer zonder technologie of onze telefoon. Dit is nou eenmaal iets wat wij zelf hebben gecreëerd en het onszelf in ieder geval een stuk luxer hebben gemaakt. Toch zijn er veel mensen die er misbruik van maken en willen zorgen dat andere bedrijven bijvoorbeeld kapot gaan. Een goed voorbeeld hiervan zijn hackers, zij proberen op jouw website te komen en deze bijvoorbeeld kapot te maken of achter verschillende gegevens te komen die schadelijk kunnen zijn voor jouw bedrijf of persoonsgegevens uitlekken wat illegaal is.

Hij wil dan dus een bedrijf hebben of software die jou hier tegen beschermd. Er zijn verschillende bedrijven die dit aanbieden en uiteraard zijn er tegen verschillende mogelijkheden. https://www.dmca4free.com/nl/ Is een van de bedrijven die dit regelt, je kunt je allerlei pakketten kopen om zo jouw website te verbeteren maar ook te beschermen. Zij maken dit mogelijk zoals gezegd met verschillende pakketten, elk pakket is verschillend en dus moet je kijken wat precies goed is voor jou website zodat je de goeie keuze maakt en niet te veel betaald dan eigenlijk nodig is. Neem dus snel een kijkje!

Van klanttevredenheid naar klantloyaliteit: gebruik jouw data!

Het verschil tussen klanttevredenheid en klantloyaliteit lijkt klein, maar om van een tevreden klant een loyale klant te maken zijn nog een aantal stappen nodig. Een loyale klant is zó enthousiast over je merk dat hij niet alleen positief over jou praat, maar is ook bereid een stapje extra te doen; ambassadeur te zijn, jou een foutje te vergeven en te helpen als het nodig is. Maar welke stappen zijn nodig om tot die klantloyaliteit te komen? Begin bij de basis: data. Ga vanuit daar bouwen aan een duurzame relatie. Stap voor stap kom je steeds dichter bij die loyale klant.

In kaart brengen van data

Start met het in kaart brengen van jouw data. Wanneer je een goed beeld hebt van de beschikbare data kun je bepalen welke gegevens je nog zal moeten verzamelen. Streef naar een zo volledig mogelijk “centraal klantbeeld”, simpel gezegd is dat alle data van één klant op één plek hebben. Vanuit hier ga je jouw communicatiestrategie bepalen. Een (lange termijn) communicatiestrategie is onmisbaar voor het bereiken van klantloyaliteit. Klanten willen voelen dat je oprechte aandacht aan ze besteedt, toegewijd te werk gaat en over voldoende kunde beschikt om ze goed van dienst te zijn.

Duik de cijfers in

Je hebt je klantdata in beeld, je communicatiestrategie bepaald en je loyaliteitsacties gekoppeld. Het project klantloyaliteit loopt op rolletjes. Nu is het tijd om in de cijfers te duiken. Wie denkt dat het creëren van loyale klanten een tijdelijk project is, heeft het mis. Het is nooit klaar. Blijf vooral al de activiteiten van jouw klanten volgen en toevoegen aan het centrale klantbeeld. Monitor gedragingen en meet het succes van je acties. Klantloyaliteit krijg je niet cadeau. Het moet je gegund worden vanuit vertrouwen, oprechtheid en persoonlijke aandacht.

Verder de diepte in met klantloyaliteit? Lees meer.

Professionele drone video laten maken

Drone

Wil je een drone video laten maken door een echte professional? Dan moet je zeker even bij DronePoint Nederland kijken! Cor Verdouw werkt al jaren als professionele fotograaf. Bij elk project zorgt hij voor een geweldig eindresultaat door de kennis en ervaring die hij heeft. Je kan een drone video laten maken zowel als bedrijf en als particulier. Wil je je bedrijfspand laten vastleggen? Of je woning als je die wilt verkopen. Ook voor bijzondere gelegenheden zoals een huwelijk kun je een drone video maken. Zo heb je een mooie herinnering aan een mooie dag!

Drone video laten maken

Je eigen unieke drone video laten maken

Als je ervoor kiest om je eigen video te laten maken dan zal er zorgvuldig gewerkt worden zodat je boven verwachting tevreden zal zijn! Naast een video is het ook mogelijk om een drone foto’s te maken of een combinatie hiervan. Er zijn daarvoor speciale pakketten samengesteld. De fotograaf zal ervoor zorgen dat hij je opdracht succesvol zal voltooien. Je kunt altijd hoogwaardige kwaliteit verwachten en dit allemaal voor sterke prijzen.

Fotografie

Neem contact op

DronePoint Nederland heeft al talloze projecten gedaan. Het maakt ze niks uit of het nu in een studio is of vanuit de lucht. Ze hebben altijd aandacht voor de compositie en de details en ben je verzekerd van de beste beelden! Neem op de website eens een kijkje naar voorgaande projecten die Cor Verdouw al gedaan heeft. Zo kun je een goed idee krijgen van wat je kan verwachten. Er zijn mooie voorbeelden van video’s, binnen en buiten, die je kunt bekijken. Als je een afspraak wil maken of vragen hebt kun je gerust contact opnemen. Dit kan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website. Misschien maakt Cor Verdouw binnenkort wel jouw unieke drone video!

Klanten vertellen

Klanten vertellen altijd veel informatie en daarom is het goed om hier ook een mogelijkheid voor de website te hebben. Als klanten bepaalde dingen vertellen wil je natuurlijk wel zeker zijn dat het op een professionele wijze gebeurd en hierbij kan een review tool bij helpen. Mocht je hulp nodig hebben met het implementeren van review mogelijkheden waarbij klanten vertellen, dan is het goed dat je contact opneemt met een professioneel bedrijf. Hierbij weet je zeker dat het goed gebeurd.

Het kan ook met een video

Het is ook mogelijk om met een video aan de slag te gaan. Je wilt natuurlijk wel een goed video hebben met daarin een recensie van een bepaald product. Om dit te realiseren is het aan te raden om contact op te nemen met een specialist. Hierbij weet je zeker dat het op een professionele wijze gebeurd en dat is natuurlijk wel de bedoeling als je kijkt naar een video. Daarom is het zeker aan te raden. Mocht je hulp hierbij willen, dan kun je altijd contact opnemen met een specialist. Dan weet je zeker dat alles goed gebeurd. Mocht je advies willen, dan is het aan te raden om contact op te nemen met the review company.

Financieringsplan voor bedrijven

financieringsplan voor bedrijven

Een financieringsplan voor bedrijven, daar kom best veel bij kijken. Ben jij als ondernemer van plan om jouw bedrijf uit te gaan breiden, dan heb je daar geld voor nodig. Geld wat de meeste ondernemers niet hebben en daarom is het fijn dat er andere middelen zijn om hier toch aan te komen.

Als eerste zal er een plan gemaakt moeten worden, hoe jij, als ondernemer een bepaalde investering wilt gaan doen. Je moet hier namelijk rekening mee houden dat je niet te ver boven jouw eigen pet gaat inzetten. Je gaat misschien dan teveel geld lenen wat niet nodig is.

Laat je goed informeren over een financieringsplan voor bedrijven

Om er helemaal zeker van te zijn dat jij de juiste stappen gaat nemen, neem dan contact op met
CM&P. Dit bedrijf kan je bijzonder goed helpen met het maken van de juiste beslissingen. Zij weten als geen ander om een instantie te kunnen overtuigen waarom zij met een financieringsplan akkoord gaan. Als voorbeeld laten zij zien dat 95 % van de aanvragen werden gehonoreerd door de financiers.

Het plan wat wij voor de uitbreiding van ons bedrijf hadden ingediend is een akkoord op gegeven. Hiermee krijgen wij de financiering rond en kunnen wij hiermee aan de slag gaan om ons bedrijf uit te breiden.

1 2 3 12