Zakelijke tips

Tips en meer!

Tweedehands horeca tafels

Net een horecazaak begonnen, maar heb je geen zin om de volle mep te betalen voor meubilair? Dan kan Super Seat de oplossing zijn. Ze hebben een grote collectie aan tweedehands horeca tafels. Deze tafels zijn allemaal opgekocht en daarna weer opgeknapt voor jou om te kopen. Ze hebben hele mooie tafels die een natuurlijke sfeer geven en tafels met een mooie industriële sfeer. Zo heb je toch een mooi uitziende horecagelegenheid zonder teveel geld uit te geven aan je meubilair. Zo kan je ook weer meer geld steken in de kwaliteit en wat er echt toe doet.

Goed voor het milieu

tweedehands horeca tafels

De tweedehands horeca tafels en stoelen van Super Seat zijn niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Door de mensen van Super Seat krijgen oude stoelen en tafels een nieuw leven bij iemand die er echt wat aan heeft. Jij kan hier ook een bijdrage aan doen. Verkoop de oude stoelen en tafels die je nooit meer gebruikt aan de mensen van Super Seat. Zij kunnen je een mooie prijs geven voor de stoelen en tafels. Dit doen ze al vele jaren nu en ze hebben hier veel ervaring in. Ze weten precies wat ze kunnen geven voor een stoel en wat ze ervoor terug krijgen.

Klantenservice

tweedehands horeca tafels

De klantenservice van Super Seat is enorm goed. Ze hebben een goed aantal mensen die je kunnen helpen met de diensten die ze verlenen en ze kunnen je uitleggen hoe het systeem werkt en hoe je precies jouw stoel of tafel moet bestellen.